8ми МАРТ - СОФИЈА >>

ДЕН 1 -  09.03.2019

Поаѓање од Скопје во 06.00ч. Пристигнување во Софија во пладневните часови.  Сместување во хотел. Разглед на градот со локален водич. Слободно попладне за прошетка низ центарот на Софија и слободни активности. Ноќевање.

ДЕН 2 - 10.03.2019

Појадок, напуштање на хотелот. Посета на Paradise Shoping Centar , најголем шопинг центар во Софија. Посета на Икеа шопинг центар и Софија Ринг. Поаѓање за Скопје. Пристигнување во Скопје во вечерните часови.

 

  • ЦЕНА:   3.200,00 денари.

 

  • Аранжманот вклучува:
  •  превоз со туристички автобус
  • 1 ноќевање со појадок во хотел Рила 3*
  • придружник на патувањет

 

  • Аранжманот не вклучува:
  •  задолжително патничко осигурување 100 денари
  • туристичка такса (1 еур, се плаќа во агенција)