8ми МАРТ - НОВИ САД и САЛАШ >>

 • Ден 1. 08.03.2019 >>

Состанок на група на ДрвоДекор во претпладневните часови.  Патување преку граничен премин Табанавце со редовни гранични и царински формалности и паузи. Пристигнување во Нови Сад. Сместување во хотел.  Слободно време за индивидуални активности. Организирана факултативна вечера и прослава на 8ми Март во локален ресторан. Ноќевање.

 

 • Ден 2. 09.03.2019 >>

Појадок. По појадокот тргнување на целодневна факултативна екскуризија со посета на винаријата и салашот на  Звонко Богдан, каде ќе уживате во преубавиот пејзаж и да се запознаете со сите видови на вино кои се произведуваат во  винаријата. Ручек со богато традиционално мени.  По ручекот враќање во Нови Сад. Слободно време за индивидуални активности. Ноќевање.

 

 • Ден 3. 10.03.2019 >>

Појадок. По појадокот напуштање на хотелот. Тргнување кон Белград. Разглед на Белград со локален туристички водич. Посета на трговскиот центар Ушче. Тргнување кон Скопје во попладневните часови. Патување со редовни гранички и царински формалности и паузи. Пристигнување во Скопје во доцните вечерни часови.

  

 • ЦЕНА >> 6,140.00 денари.

 

 • Во цената е вклучено :
 • Превоз до наведената релација.
 • 2 ноќевање со појадок (3* хотел).
 • Организација на патувањето и пратител за време на целата програма.
 • Разглед на Белград со локален водич.

 

 • Во цената не е вклучено :
 • Факултативна вечера во локален ресторан.
 • Факултативна екскурзија со посета на винаријата и салашот на Звонко Богдан .
 • Факултативен ручек во винаријата.
 • Патничко осигурување (задолжително ).

 

 

За реализација на ова патување се потребни минимум 45 лица

За ова патување важат Општите Услови за патување и на Т.А. Оскар Травел Сервис.

Агенцијата организатор на патувaњето го задржува правото да го промени распоредот на програмата.