ЗОШТО ДА ГО ПОСЕТИТЕ АФИТОС ВО ЛЕТО 2017

1. Афитос е прочуен по фантастичниот поглед кој го нуди од шеталиштето кон Торонеос заливот.

2. Афитос се протега на рид веднаш над брегот, а голем дел од куќичките не се модернизирани, па тоа создава еден поинаков шмек.

3. Во идеална хармонија со природната убавина, таму ќе пронајдете плажи, барови и ресторанчиња од кои едноставно нема да сакате да се заминете.

4. Ако се одлучите летово да се упатите кон Афитос, обидете се да ги посетите следниве неколку места:

Liosi Beach Bar

afitos-grcko-selce-koe-nudi-nepovtorliv-pogled-1.jpg

NOTOS All Day Cafe Bar

afitos-grcko-selce-koe-nudi-nepovtorliv-pogled-2.jpg

Lime Beach Bar

afitos-grcko-selce-koe-nudi-nepovtorliv-pogled-3.jpg

Sparos Meze Bar

afitos-grcko-selce-koe-nudi-nepovtorliv-pogled-4.jpg

Thea Thalassa

afitos-grcko-selce-koe-nudi-nepovtorliv-pogled-5.jpg

Oceanides

afitos-grcko-selce-koe-nudi-nepovtorliv-pogled-6.jpg

Soboro Beer Bar & Restaurant

afitos-grcko-selce-koe-nudi-nepovtorliv-pogled-7.jpg

Imeros Cocktail Bar

afitos-grcko-selce-koe-nudi-nepovtorliv-pogled-8.jpg